Crohnova choroba a zelené potraviny

Jmenuji se Světluše a ve svých 30 letech jsem se dozvěděla, že mám Crohnovou chorobu. Když jsem zjistila, co ta nemoc obnáší, tak jsem se rozhodla, že na tuto nemoc neumřu, že až přijde můj čas, přeji si usnout a odejít v klidu. Tak jsem dlouhá léta hledala přírodní cesty homeopatie, léčitelé, Ing. Bláhová, výrobky firmy LR a samozřejmě duchovní práce na sobě. A co se stalo, přišla mi do cesty díky mé kolegyni chlorela a ječmen od firmy Green Ways.

Bylo mi doporučeno začínat velmi opatrně s užíváním zelenáčů z důvodů silných detoxikačních účinků. Začínala jsem užívat třikrát denně šest chlorell a třikrát denně půl lžičky ječmene. Postupně jsem dávky navyšovala, ale vnitřně jsem stále cítila, že potřebuji vyšší dávky, než zvládne moje tělo. A tak se stalo, že opravdu přišla detoxikace těla. Začátky detoxikace byly pro mne velmi náročné, moje tělo bylo silně překyselené. Tělo mi nedovolilo jíst, na co jsem byla zvyklá. Bylo mi velmi špatně, ale vnitřně jsem cítila, že vše je jak má být. Přiznám se, že chvílemi jsem měla skryté pochybnosti a strach, že tímto způsobem se moje tělo čistí. Dnes po pěti měsících užívám zelenáče  čtyři lžičky ječmene a sto chlorell denně. Cítím se daleko lépe a jsem vnitřně klidnější

Za tento zázrak, na který jsem celých dvacet čtyři let čekala  v podobě zelenáčů, velmi děkuji a jsem vděčná, že mi přišel do mojí životní cesty.

Přeji všem, co začínají s užíváním zelenáčů, aby to nevzdávali, když nastane změna zvaná detoxikace a měli trpělivost sami se sebou. Je to opravdu jen přechodné období, které odejde a nastane změna v podobě, že získáte životní energii a chuť jít dál svým životem.

Světlana

27.10.2019