Zelené potraviny a sport, opalování a růst vlasů

Zelené potraviny ječmen s chlorelou užívám zhruba dva a půl roku kvůli komplexnímu pozitivnímu účinku na zdraví. Kromě jiných účinků (obecně menší únava, větší vytrvalost při sportu, vyšší sexuální aktivita, lepší trávení, neznám zánětlivá onemocnění, zápach z úst, smrdutý pot apod.) jsem zaznamenal (neplánovaně) dvě věci na svém těle, které jsou vidět na první pohled:

  1. Moje děti se před rokem začaly loučit s mou pleškou. Vždy před spaním mi na moje kolečko dávaly pusinku na dobrou noc a náhle není kam. Kolečko zarůstá.
  2. Na dovolené ve Španělsku jsem se nemazal žádným ochranný krémem a krásně jsem se pozvolna opálil do hněda. Již předtím (cca. po roce užívání zelených potravin) jsem přestal používat krém na opalování a nadále jej nepoužívám. Slunci se nevyhýbám a jedinou ochrannou před ním je pokrývka hlavy. Přitom do té doby jsem nevěděl, co je to být opálený. Znal jsem pouze dva stavy – zcela bílá pokožka nebo rudý rak (nebo samozřejmě cokoli mezi tím). V létě tedy nánosy krému na opalování a pokud možno se ukrývat do stínu. Mám světlé vlasy, modré oči, typický bledý árijec. Dnes slunce neřeším.

Ohledně dávkování dám stoprocentně na svou poradkyni Aničku, ale pravidelně užívám zelený ječmen a chlorelu ráno, při zvýšené zátěži (například ona dovolená ve Španělsku kvůli slunci, obecně při dlouhých služebních cestách či náročných sportovních dlouho trvajících výkonech) si přidávám i odpolední dávky.

Petr, 45 let