Katka - ekzém a zelené potraviny

Má zkušenost se zelenými potravinami.

Po třech dětech a né moc zdravém životním stylu, jsem cítila potřebu očistit organismus. Nehledě na to, že se mi objevil atopický ekzém, který jsem nikdy neměla. Šla jsem za svoji dobrou známou a požádala o radu a pomoc.
Ukázala mi a vysvětlila zelené potraviny. Ze začátku jsem váhala a nebyla jistá. Řekla jsem si, že zkusit to můžu.

Dávkování ze začátku bylo opravdu nízké díky ekzému. Po 14 dnech se mi ekzém zhoršil, byla jsem nešťastná. Bylo mi řečeno "vydrž, nevzdávej to" kupodivu jsem poslechla. Po měsíci užívání se začaly dostavovat první výsledky. Upravila se mi stolice, přestala jsem mít pocit těžkého žaludku. Přišlo mi, že mám více energie. Asi po 4 měsících užívání jsem zjistila, že ekzém není.
Snížila jsem si dávkování a nebrala to už moc pravidelně v domnění, že mám vyhráno. A co se nestalo? Na přelomu podzimu a zimy kdy je člověk unavený a ve stresu z vánoc se ekzém objevil znova.

Opět jsem šla pro radu ke zkušenějším. Odpověď zněla: Při pravidelném užívání jsi dostala ekzém pod kontrolu, ale ještě nedošlo k uplnému vyčištění.
Nasadila jsem vše zpátky a vidím, jak se to opět začíná zlepšovat.

Pro ty kdo už užívají nebo by chtěli užívat, mám radu.
Vydržte a hlavně nemyslete,že se vše vyčistí "ze dne na den"!  K zanesení organismu také nedošlo hned, ale postupem času...

CHCE TO VYDRŽET!

Katka Houdková

Bude-li vás zajímat více informací nebo zrovna řešíte podobný problém, neváhejte, zavolejte Katce na tel: 720 408 974