Annelie - Bércový vřed

V září 2007 se mi otevřela noha těsně u kotníku. Bylo to velmi bolestivé, nemohla jsem skoro chodit. Diagnoza - bércový vřed. V té době mi bylo 64 let. Byla jsem z toho zoufalá. Několikrát denně převazy.

Ve svém zoufalství jsem byla ochotna zkusit cokoli. Volala jsem Aničce a pustili jsme se spolu do reflexní terapie a detoxikace. Pro detoxikaci jsem začala jsem užívat Duhové elixíry a Enterosgel. Posilovali jsme ledviny bylinkami. Pravidelně 1x týdně jsem absolvovala reflexní terapii a mezitím jsem si každý den několikrát denně promačkávala body na nohou dle instrukcí. Změnila jsem životosprávu a přestala pít kávu.

Už během dvou týdnů jsem se cítila mnohem lépe a 6 týdnu od započetí s reflexní terapií a bylinnou kůrou se mi noha sama zavřela. Já se radovala a moc za to děkuji!!! I pan doktor byl z takového úspěchu překvapen.
Noha mne přestala bolet. Užívala jsem pak dále ještě bylinky na ledviny, lymfu a cévy. Nakonec Gingo.
Do letošního léta se mi noha znova neotevřela, je to 8 let. Nyní mne začíná zase trošku zlobit a trochu prosakovat, ale není to takové jako před lety, ale už vím co dělat a kam se obrátit.
Děkuji Aničce za péči, cenné rady a vedení!