ALENA 52 let - ZELENÝ ZÁZRAK a 12 kg dole bez lupénky, otoků, migrén, bulimie, alkoholu, vysokého tlaku, cukrovky, inkontinence

Ve svých 52 letech jsem se postupně ocitla v těle tak nejméně o 20 let starším, na které začínají usedat nejrůznější neduhy a je jich stále víc a více. Nadváha, vysoký krevní tlak, otoky, křeče, začínající cukrovka, bolesti zad, kyčlí a ramen, migrény, potíže s inkontinencí… Problémy přibývaly a odrazily se i na mé psychice. Začala jsem se točit v kruhu antidepresiv a jiných léčiv, nadměrné konzumace alkoholu, bulimie.

V momentě, kdy jsem již téměř vše vzdala, jsem si vzpomněla na pana Smíška a jeho metodu, která mi již jednou pomohla. Díky všemocnému Googlu jsem objevila Zahradu srdce a Aničku Reschovou.

Hned z prvního setkání jsem si odnesla nejen rehabilitační plán cvičení, ale i první dávku zelenáčků.

Rituál večerního pití piva jsem nahradila krátkým cvičením, popíjením ječmene a chroupáním chlorely. K mému velkému překvapení to ani nebylo tak těžké, jelikož díky zelenáčkům jsem téměř okamžitě přestala mít chuť na alkohol. A jelikož zelenáči i sytí, zlepšily se mi stravovací návyky a také pitný režim.

Po pěti měsících užívání jsem zhubla 12 kg a zmizely i otoky způsobené zadržovanou vodou v těle. Až na ojedinělé výjimky nepiji alkohol, nepřejídám se a nezvracím, nemám záchvaty migrén. Postupně jsem vysadila léky na vysoký krevní tlak i na podporu žilního systému. Hladina cukru v krvi je již delší dobu v normálu a tak doufám, že již nebudu muset navštěvovat prediabetickou poradnu. Postupně vymizela lupénka, kterou jsem měla ve vlasové části hlavy, i křeče v končetinách. Díky cvičení mi celkově zpevnilo tělo, a proto nyní nemám žádné bolesti, a posílením pánevního dna se zlepšila inkontinence.

Je velmi příjemné vyslechnout si od přátel a známých, že dobře vypadáte, ale je ještě lepší se dobře i cítit!

Chvála zelenáčům!

Alena, Vráž