9.6.2015 v 17 hod PŮSTY A PODSTATA ZDRAVÍ - večer s Petrem Pavlíčkem (vypsán další termín pro velký počet zájemců) - (OBSAZENO)

Pro velký počet zájemců vypisujeme ještě jeden termín pro tématický veče s Petrem Pavlíčkem, na který bych vás ráda pozvala.

PŘESTOŽE JE JIŽ OBSAZENO, MŮŽETE SE PŘIHLÁSIT JAKO NÁHRADNÍK A V PŘÍPADĚ UVOLNĚNÍ MÍSTA VÁS BUDEME KONTAKTOVAT. 

V úterý 9.6. v 17 hod si budeme povídat o půstech a podstatě zdraví.

Cíl večera: Nalezení pravé podstaty žití skrze vědomý přístup k vlastnímu tělu a stravování. Uvedení do základních znalostí potřebných k odstartování procesu detoxikace, půstu a  přechodem na správnou stravu.

Bloky:

  • Proč se vůbec pustit do změny životního stylu, celostní pojetí člověka v nemoci a ve zdraví, motivace
  • Dokonalá výživa bez jídelníčku a počítání kalorií - jde to vůbec? Základní informace o správné výživě.
  • Prevence a příčiny onemocnění - přírodní detoxikační metody, regenerace, půst.
  • Důraz na nalezení vlastní cesty - cítění, prožitek vedoucí ke změně
  • Mnohé návyky, programy a strachy se díky změně životního stylu postupně zviditelňují, uvolňují, očišťují a transformují

Seminář bude probíhat v menší skupince účastníků. Přihlásit se můžete zde

V průběhu (i po skončení) akce bude prostor na vaše konkrétní problémy a témata. Předpokládané zakončení ve 20 hod.

Cena 350 Kč

S sebou pohodlné oblečení, sedí se na zemi.

Těšíme se na setkání

Anička Reschová a Petr Pavlíček


Petr Pavlíček

Je bývalým vrcholovým sportovcem, několikanásobným mistrem republiky v atletice, bobovým reprezentantem a v roce 1998 mistrem světa ve startech na bobech. Po ukončení sportovní kariéry nastalo období hledání nových životních priorit. 

V roce 2007 objevil kvůli svým vlastním zdravotním problémům svět alternativní medicíny. Začal studovat literaturu se zaměřením na prevenci a ozdravení organismu a navštěvovat přednášky lékařů zabývajících se netradičními léčebnými metodami. Objevil svět přírodních léčivých sil, řád, zákony, které samy trestají každého, kdo je porušuje. Během pěti let dosáhl vynikajících výsledků na sobě i na blízkých. Vyléčil si vysoký tlak, chronickou bronchitidu, zbavil se přebytečných dvaceti kilogramů tuku, toxinů a plísní, také angín, chřipek, poruchy metabolismu a dalších civilizačních nemocí. Pomohl příteli s rakovinou, známým s nadváhou, alergiemi.

Pochopil, že příroda a ozdravné schopnosti těla mohou být těmi nejsilnějšími zbraněmi proti nemocem, že zdraví je základem dobré pohody, úspěchu a spokojenosti. 

Specializace:
Nyní pracuje jako kouč pro zdraví, pozitivně mění myšlení druhých, motivuje je k využití vlastních sil a ozdravných schopností těla bez použití jakýchkoli chemických preparátů či jiných doplňků. Má obdivuhodné výsledky s bojem s nemocemi a předcházení jim.

více na: https://www.petr-pavlicek.cz/